Μεγάλη η ανταπόκριση στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά στο Ρέντη, για το Άσυλο ΑνιάτωνΗμερομηνία : 07-01-2013

Μεγάλη επιτυχία είχε το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου  που έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2013 στο Ρέντη, για την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων.

Η ομάδα “LAZIALISTAS” εμπνεύστηκε την ιδέα για την οργάνωση ενός φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου, ότανδιάβασε στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ (www.boroume.gr ) για τις ανάγκες του Ασύλου Ανιάτων. Την υλοποίηση της ιδέας ανέλαβαν να οργανώσουν το SOCCERINO και το COPA RENTI, με τη διάθεση των γηπέδων για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Το τουρνουά σημείωσε μεγάλη ανταπόκριση καθώς πήραν μέρος 10 ομάδες, ενώ περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν τους αγώνες ποδοσφαίρου στο Ρέντη.

Συγκινητική ήταν η προσφορά των αθλητών και των θεατών που παρακολούθησαν το τουρνουά, καθώς όλοι συμμετείχαν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για το Άσυλο Ανιάτων (ρούχα, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, κ.λπ.).

Η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κα. Ιωάννα Ηλιάδη και ο Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων κ.Ανδρέας Παπαδάκης, ευχαρίστησαν δημοσίως τον κ. Χάρη Κούστα όχι μόνο για τη διάθεση των εγκαταστάσεων του SOCCERINO και του COPARENTI αλλά και για τα έσοδα από την ενοικίαση των γηπέδων, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκαναν για τον πρόεδρο της ομάδας LAZIALISTAS κ. Γιώργο Νικολάου που είχε την πρωτοβουλία της οργάνωσης του τουρνουά, αλλά και την ομάδα του ΜΠΟΡΟΥΜΕ που λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ φορέων που θέλουν να προσφέρουν και φορέων που έχουν ανάγκη λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στο τουρνουά πήραν μέρος 10 ομάδες, ανάμεσά τους και η ερασιτεχνική ομάδα του Ασύλου Ανιάτων που αποτελείται από εργαζόμενους του Ιδρύματος. Οι ομάδες που πήραν μέρος και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του φιλανθρωπικού τουρνουά, ήταν οι: ЭЄ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Φ.Π. ЭЄ, LAZIALISTAS GRECO F.C.
, ΓΑΛΑΞΙΑΣ A.O., LIVERPOOL GR SUPORTERS
, BAYERN MUNCHEN CRUSADERS 97, AJAX ACADEMY RENTI., CHELSEA HELLINIC SUPPORTERS., AKROPOLI F.C. και POUREINTZER.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε στα πέναλτι  η BAYERN MUNCHEN CRUSADERS 97 ύστερα από ένα πολύ καλό αγώνα . η οποία ήρθε αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα LAZIALISTAS GRECO F.C.

Στις φωτογραφίες, οι αθλητές που συμμετείχαν, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν και πολλοί από τους ασθενείς που περιθάλπονται στο Άσυλο.
Ευχαριστούμε το Phtobit Studio για τη φωτογράφηση του τουρνουά και την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.