Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα 2014Ημερομηνία : 18-04-2014

Όπως ο Κύριος δοκιμάστηκε την Εβδομάδα των Παθών, για να Αναστηθεί όμως την Αγία ημέρα του Πάσχα, έτσι και εμείς δοκιμαζόμαστε και πιστεύουμε στην Μεγάλη Ανάσταση του Ιδρύματός μας.

 

Το νόημα της ύπαρξής μας είναι οι ασθενείς μας, που φιλοξενούμε και υποστηρίζουμε μέσα από την αυταπάρνηση, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα των εργαζομένων μας, που συνεχίζουν να προσφέρουν πολύπλευρο και αξιόλογο έργο σε αντίξοες συνθήκες.

 

Η ευχή μας είναι να καταφέρουμε όλοι να συνεχίσει το Άσυλο να στέκεται δίπλα τους και να κάνει ότι είναι καλύτερο. Για να γίνει όμως πραγματικότητα η ευχή αυτή χρειάζεται μεγάλος αγώνας και σκληρή, συλλογική δουλειά.

 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιωσιμότητας, που θέσαμε υπόψη των συναρμόδιων υπουργών και των κοινωνικών φορέων, θα πετύχουμε την μεγάλη ανασυγκρότηση του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ.

 

Χρειάζεται όμως και η πολιτεία να κάνει το αυτονόητο. Να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα την πιο ευαίσθητη ομάδα των συμπολιτών μας. Το πιστέψαμε απ’ την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό παλεύουμε.

 

Κάθε ένας και κάθε μία από τους ασθενείς μας με τη  θέληση και το κουράγιο του, μας δίνει  τη δύναμη για να συνεχίσουμε. 

 

Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, με υγεία και δύναμη.

Είθε η  φετινή ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ  να φέρει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και στο ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ.